Afsluiting van het seizoen/80 jaar bestaan/Fokke 60 jaar lid

Afsluiting van het seizoen/80 jaar bestaan/Fokke 60 jaar lid

Op donderdagavond 25 april hebben we het seizoen afgesloten met eerst de algemene leden vergaderin en daarna een aantal feestelijkheden.

De vergadering verliep vlotjes, en we konden terug kijken op een geslaagd seizoen. We hebben afscheid genomen van Henk Vonk, omdat die gaat verhuizen naar Midden Beemster. Henk was jarenlang een trouw lid die het biljarten heel leuk vond. We wensen hem en zijn vrouw nog veel goede jaren toe.

Aan het einde van de vergadering hadden we de prijsuitreiking van de competitie van het seizoen 2023-2024. Op de derde plaats is geëindigd Jan Kees Koomen met 95 punten in 55 partijen. De tweede plaats was voor Nico Steenman met 96 punten over 55 Partijen. De eerste plaats en tevens de kampioen is geworden Dennis Wormsbecher met 106 punten in 55 partijen.

Ze kregen allen een mooi standaardje uitgereikt en Dennis mag een jaar op de wisselbeker passen. Daarna hebben we Fokke Lageveen nog gehuldigd, omdat hij maar liefst 60 jaar lid is van onze vereniging. In al die jaren heeft hij verschillende functies bekleed. Hij is onder andere 30 jaar wedstrijd leider geweest. We hopen hem uiteraard nog een aantal jaren onder ons te hebben. Hij kreeg van de voorzitter een mooie schaal uitgereikt met daarin een inscriptie. Ook kreeg hij een grote taart die we met z’n allen hebben opgegeten.

 

Daarna hebben we met de echtgenoten en vriendinnen een feestje gebouwd , omdat de club dit jaar 80 jaar bestaat Onder het genot van een natje en een droogje hebben we wat spelletjes gedaan en lekker gekletst,voor dat je het in de gaten had was het avondje alweer voorbij en kunnen we terug kijken op een geslaagde avond.

We gaan nu van de zomer genieten en 29 augustus is onze eerste speelavond weer van ons nieuwe biljartseizoen.