Feestdag 75 jaar Kunstgenot

Feestdag 75 jaar Kunstgenot

Zaterdag 6 april hebben we met alle leden & aanhang een feestdag gehad. Er was een comité van onze vrouwelijke leden samengesteld om iets leuks te bedenken. Ze hebben ons blij verrast, niemand wist wat we gingen doen. Eerst verzamelen in Café De Post met een bakkie koffie en een stuk taart, dat was versierd met het embleem van de club. Dennis, de voorzitter, heette ons allen welkom en feliciteerde iedereen met het jubileum . Daarna gaf hij het woord aan Annneke, die de feestdag openende.

 

Buiten stond ons vervoer klaar, een traktor met een huifkar. Allemaal de huifkar in en hop door Twisk en Opperdoes, richting onze bestemming. Onze ceremoniemeester Ben maakte het zo dat iedereen in opperbeste stemming was en liet een aantal flessen jutterbitter rondgaan. Nou die opwarmer ging er wel in. We gingen Wieringermeer in en kwamen terecht bij een paprika kweker, Barendse D.C.

 

We werden van harte welkom geheten door onze vrolijke gids Petra, die ons alles vertelde over het bedrijf. We gingen het hele kassen complex door, een zeer interessante ervaring. In de kantine kregen we een film te zien onder genot van een kop koffie, een stroopwafel en uiteraard stukjes paprika. Daarna moest nog even de witte jas aan en gingen we een kijkje nemen in de paprika kas, waar we nog even een groepsfoto hebben gemaakt als herinnering.

 

Na deze interessante excursie gingen we weer de huifkar in en werden we getrakteerd op een drankje en hapjes. Voor de volgende verassing, kwamen we uit bij de bowlingbaan in Medemblik. Na een uurtje bowlen, hebben we heerlijk gegeten in de vorm van gourmetten. Wat was dat lekker! Nadat iedereen voldaan was, stond er een bus klaar die ons weer naar Café De Post bracht.

 

Onder het genot van een afzakkertje, werden de dames Mieke, Annette, Marian en Anneke van het comité door Dennis in de bloemetjes gezet. Dit was dik verdiend, want wat hadden ze alles goed geregeld. Sjappo! Iedereen was vol lof, want wat hebben we een mooie dag gehad.

Op naar de volgende 75 jaar.